pokaži izdelke
enomesečna pravica do vračila sestava koles v Nemčiji več kot sto let družinske tradicije
Košarica
  Rose

  ROSE Bikes

  About Rose 

  Kolesarstvo je naša strast, naša ljubezen. Je naš način življenja. ROSE smo proizvajalec koles in kolesarske opreme, ki veliko stavimo na posameznikove želje in potrebe. Z ozirom na to našim strankam ponujamo edinstveno in sodobno nakupovalno izkušnjo, ki je prilagojena vsakemu kupcu posebej

  Strast do kolesarstva je vedno bila naša gonilna sila. Najmanjša kolesarska trgovina v Bocholtu je do danes precej večja, saj šteje skoraj 350 zaposlenih, ki s skupnimi močni zagotavljajo odlično skrb za kupce. Pri nas vsak kolesar najde nekaj zase – od čelad do dodatkov, od čevljev do sestavnih delov, ponujamo namreč na tisoče izdelkov številnih blagovnih znamk na preko 30.000 m².


  Ponujamo pa tudi možnost, da si sestavite kolo po svojih željah. Dimenzije, finančne zmožnosti, način uporabe – ponujamo vam možnost sestaviti si svoje sanjsko kolo.


  Naš BIKETOWN postavlja nove standarde nakupovanje. V zadnjem desetletju je ROSE BIKETOWN Bocholt svetovna atrakcija, ko govorimo o nakupovanju kolesarjev. Na 6.000 m² ponujamo bogato izbiro kolesarskih izdelkov. Od oktorbra 2014 pa je kupcem na voljo tudi BIKETOWN Munchen, ki združuje tradicionalno in spletno nakupovanje. Sestavite si kolo s pomočjo ogromnih zaslonov. ROSE BIKETOWN MUNCHEN je nagrajen tudi z nagrado “Store of the Year Award 2015”.


  Vedno smo vam na voljo. Tako v naših prodajalnah, na prireditvah ali v naši spletni trgovini, kot tudi s pomočjo družbenih omrežjih, lastnega video kanala BIKE-CHANNEL.TV in revije CYCLESTORIES. Po različnih poteh vam sporočamo informacije iz sveta kolesarstva, podrobnosti o izdelkih ter ostale kolesarske vesti.  

   
     naloži zemljevid
  'naloži zemljevid