pokaži izdelke
enomesečna pravica do vračila sestava koles v Nemčiji več kot sto let družinske tradicije
Košarica
  Rose

  Načini plačila

  Izberite željen način plačila 

  Mednarodna plačila:

  Predplačilo:

  Predplačilo za naročilo lahko izvedete z nakazilom, pri čemer potrebujemo podatek o številki kupca in računa naročila ter podatke o kupcu.
  Kupci iz Velike Britanije uporabite številko računa 20687660 (30-65-41) odprt pri banki Lloyds TSB Bank (IBAN GB07 LOYD 3065 4120 6876 60, SWIFT BIC LOYDGB21682). 

  Kupci ostalih držav uporabite SEPA obrazec za nakazilo zneska na račun številka 135 251 odprt pri banki Stadtsparkasse Bocholt, IBAN DE02428500350000135251, SWIFT BIC WELADED1BOH, Markt 8, 46399 Bocholt, Germany. Prosimo upoštevajte tudi doplačilo stroškov dostave.  

  Kreditna kartica:

  Kupcem ponujamo tudi možnost plačevanja preko kreditnih kartic MASTERCARD in VISA. Pri naročanju prosimo navedite številko, varnostno kodo in datum veljavnosti kreditne kartice. lWhen ordering please state your credit card number, security code and the expiry date of your card. Znesek računa bo zaračunan na računu plačilne kartice ob odpremi.

  PayPal:

  Varno in hitro pa lahko plačujete tudi s storitvijo PayPal. Ustvarite si račun Paypal na povezavi www.paypal.co.uk/signup PayPal can only be used within the European Union and only when ordering online! All payments via PayPal are carried out in euros; a fee is charged by PayPal for other currencies.

   

  Dodatni načini plačila znotraj Nemčije (možno le v kolikor je naslov prebivališča oziroma računa v Nemčiji): 

  Plačilo po povzetju:

  Plačilo poteka ob prevzemu. Pri plačilu po povzetju je potrebno dodatno plačati še storitev, ki trenutno znaša 5,60 evrov (plačilo z gotovino in provizija). Plačilo po povzetju je mogoče le na območju Nemčije. .

  Predračun:

  Preprosto plačajte predračun brez odbitkov na podlagi sporočila ob dostavi. Plačilo je na voljo le v Nemčiji. Plačilo po predračunu je na voljo samo za zasebne stranke in ne za podjetja ter institucije.

  Neposredna bremenitev:

  Prosimo, da zagotovite podrobnosti vaše številke računa in podatke o banki (bančna koda, ime in kraj ali mesto vaše običajne banke) za vaše naročilo. Plačilo z direktno bremenitvijo je na voljo le v Nemčiji. Plačilo z direktno bremenitvijo je na voljo samo za zasebne stranke in ne za podjetja ter institucije. Direktna bremenitev se izvede približno 14 dni po dobavi.

  Pridržujemo si pravico do poravnave plačevanja z gotovino po povzetju, plačilo vnaprej ali s kreditno kartico. V tem primeru boste prejeli predhodno obvestilo od nas.   
     naloži zemljevid
  'naloži zemljevid