pokaži izdelke
enomesečna pravica do vračila sestava koles v Nemčiji več kot sto let družinske tradicije
Košarica
  Rose

  Politika zasebnosti

  Zbiranje, obdelava in uporaba vaših podatkov 

  Zbiranje, obdelava in uporaba vaših podatkov

  Spletno stran je mogoče uporabljati brez posredovanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Hranimo samo podatke o dostopu, kot so ime vašega ponudnika internetnih storitev, spletne strani, preko katere ste obiskali našo spletno stran ali ime zahtevane datoteke. Zbrani podatki se uporabljajo zgolj za izboljšavo naše spletne strani in ne vsebujejo sklicev na vašo identiteto. Osebni podatki se zbirajo, kadar te podatke sami prostovoljno posredujete ob oddaji naročila, odprtju uporabniškega računa ali naročitvi na elektronske novice. Vaši podatki bodo brez vaše izrecne privolitve uporabljeni samo za obdelavo vašega naročila in za distribucijo naših katalogov/pošte. Ob naročitvi na naše elektronske novice bomo do preklica naročnine uporabljali vaš e-naslov v oglaševalske namene. Vaše osebne podatke bomo hranili, v kolikor je to potrebno za poslovanje in v obsegu kot ga določa nemški Federalni zakon o varstvu osebnih podatkov (odsek 28). 

  Prenos osebnih podatkov

  Osebne podatke bomo obdelali v transakcijske namene in jih posredovali ponudnikom storitev, kadar je to potrebno. V kolikor se odločite za nakup na račun ali nakup z direktno obremenitvijo v Nemčiji, lahko na podlagi našega upravičenega interesa zahtevamo preveritev kredita, ki potega na podlagi statističnih metod Boniversum GmbH, 41460 Neuss, Germany (www.boniversum.de ali www.meineauskunft.org). V tem primeru bomo osebne podatke, ki so potrebni za preveritev kredita, posredovali Creditreform Boniversum GmbH, 41460 Neuss in uporabili prejeto informacijo o statistični verjetnosti neplačila kot podlago za odločanje o vstopu v pogodbeno razmerje. Kreditne informacije lahko vsebujejo vrednostno oceno, ki je izračunana na podlagi priznanih statističnih metod in lahko uporablja podatke o naslovu. Vaš interes bo zaščiten v skladu z zakonskimi zahtevami.


  Varstvo podatkov

  Vaši osebni podatki so pri prenosu zaščiteni s SSL, SHA-256 z RSA šifriranjem, RSA z 2048-bitno izmenjavo Symantec Corporation. Naša spletna stran in ostali sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo izgubo, poškodbo, dostop, spremembe ali distribucijo vaših podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Do vašega uporabniškega računa je mogoče dostopati samo z vašim osebnim geslom. Svoje dostopne podatke vedno obravnavajte kot zaupne in zaprite okno brskalnika takoj, ko ste zaključili s komunikacijo z nami, še posebej v kolikor si delite računalnik z drugimi osebami. Prosimo vas, da uporabljate svoje dostopne podatke samo z enim uporabniškim računom in ne uporabljate istega gesla večkrat.

  Na različnih straneh uporabljamo piškote, s katerimi želimo zagotoviti prijetno uporabniško izkušnjo in olajšati uporabo določenih funkcij. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem računalniku. Večina piškotkov, ki jih uporabljamo, se izbriše z vašega trdega diska na koncu seje brskalnika (sejni piškotki). Ostali piškoti ostanejo na vašem računalniku in nam omogočajo prepoznavanje vašega računalnika ob vašem naslednjem obisku naše splete strani (trajni piškotki). Našim povezanim podjetjem ni dovoljeno zbirati, obdelovati ali uporabljati osebnih podatkov prek piškotkov na naši strani.
   

  Google Analytics

  “Ta spletna stran uporablja Google Analytics, orodje za spletne analitične podatke, ki ga zagotavlja Google, Inc. (“Google“). Google Analytics uporablja “piškotke“, ki so besedilne datoteke na vašem računalniku, ki omogočajo spletni strani boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran. Podatki o uporabi spletne strani (vključno z vašim IP naslovom), ki jih ustvari piškotek, so posredovani in shranjeni na strežnikih podjetja Google v Združenih državah Amerike. Google bo uporabil te podatke za ocenjevanje vaše uporabe spletne strani, zbral podatke o dejavnosti spletne strani za operaterje spletnega mesta in zagotovil druge storitve v zvezi z dejavnostjo na strani in uporabo interneta. Google lahko te podatke posreduje tretjim osebam, če tako zahteva zakon ali če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu podjetja Google. Google ne bo povezal vašega IP naslova s katerimikoli drugimi shranjenimi podatki. Z ustrezno izbiro nastavitev v vašem brskalniku lahko zavrnete uporabo piškotkov, vendar v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcionalnosti te spletne strani. Z uporabo spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov o vas s strani podjetja Google na način in za namene, kot so določeni zgoraj.“ Od zbiranja podatkov s strani Google Analytics se lahko odjavite tako, da namestite Google Analytics odjavni dodatek za brskalnik (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en)

  NDodatne informacije so dostopne na http://www.google.com/analytics/terms/us.html (Google Analytics Pogoji storitve in zasebnost). Na tej strani je koda Google Analytics nadomeščena z “gat._anonymizeIp();”, kar zagotavlja anonimno zbiranje IP naslovov (t. i. IP maskiranje).

  Prav tako uporabljamo Google Analytics v statistične namene za ocenitev podatkov, zbranih prek AdWords in DoubleClick. 

  V kolikor tega ne želite, lahko to onemogočite prek Google upravljavca nastavitev oglasov (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=de)

   

  Uporaba Facebook vtičnikov

  www.rosebikes.si uporablja Facebook družabne vtičnike, s katerimi ustvarja nakupovalno izkušnjo. Uporabljamo predvsem gumb “Všeč mi je“. To je ponudba, ki jo zagotavlja ameriško podjetje Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA).

  Ob obisku strani www.rosebikes.si z vtičnikom vaš brskalnik vzpostavi povezavo s Facebookom, nato pa le-ta naloži vsebino. Ob tem obstaja možnost, da Facebook zabeleži vaš obisk, v kolikor imate Facebook račun ali ste že obiskali eno izmed strani, ki uporablja Facebook družabni vtičnik. Facebook prav tako neposredno zbira informacije o vas, kadar uporabite katerega izmed družabnih vtičnikov (kot je npr. klik na gumb “Všeč mi je“). To je potrebno za deljenje informacij s prijatelji. ROSE Bikes nima nobenega vpliva na vsebino vtičnika in na prenos informacij Facebooku.

  Facebookova politika zasebnosti nudi podrobne informacije o količini, tipu, namenu in nadaljni obdelavi vaših podatkov (Facebook politika zasebnosti) Ta politika med drugim vključuje tudi informacije o vaših pravicah in možnostih za varovanje vaše zasebnosti na Facebooku.

  Facebooku lahko preprečite zbiranje podatkov o vas med obiskom strani  www.rosebikes.si tako, da se odjavite iz Facebook računa in pobrišete piškotke. (Več informacij o piškotkih je na voljo tukaj)

   

  Uporaba Google +1 vtičnikov

  Naša spletna stran uporablja gumb “+1” družabnega omrežja Google Plus, s katerim upravlja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (“Google”). Gumb je razpoznaven po “+1” znaku na belem ali barvnem ozadju.

  V kolikor odprete katero izmed naših strani, ki vsebujejo tak gumb, bo vaš brskalnik vzpostavil neposredno povezavo z Google strežniki. Vsebina “+1” gumba se s strani Googla pošlje neposredno v vaš brskalnik in vključi v samo stran. Sami nimamo nobenega vpliva na količino podatkov, ki jih Google zbere na tak način, vendar predvidevamo, da se na tak način hrani vaš IP naslov.

  Več o namenu in obsegu zbiranja podatkov, nadaljnji obdelavi in uporabi teh podatkov s strani podjetja Google, in vaših pravicah v zvezi s tem ter možnih nastavitvah za varovanje vaše zasebnosti si lahko preberete v politiki zasebnosti gumba +1. 

  V kolikor ste uporabnik storitve Google Plus in ne želite, da Google zbira podatke o vas na naših straneh ter povezuje te informacije s shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred obiskom naše strani odjaviti iz storitve Google Plus.

   

  AddThis

  Naša spletna stran uporablja AddThis, ki omogoča obiskovalcem strani dodajanje strani med priljubljene ter deljenje vsebine na socialnih omrežjih. Prosimo, preberite politiko zasebnosti storitve AddThis v zvezi z varovanjem podatkov. Sami ne zbiramo in ne hranimo osebnih podatkov, ki so poslani storitvi AddThis..

   

  Pravica do dostopa do osebnih podatkov

  V skladu s Federalnim zakonom o varstvu osebnih podatkov imate pravico svobodno dostopati do vaših shranjenih podatkov, pravico do popravljanja, blokiranja ali brisanja teh podatkov, v kolikor je to potrebno. 


  Elektronske novice in oglaševanje po pošti

  Elektronske novice boste prejemali le,BLJARGH. Naročanje in odjava elektronskih novic je mogoča kadarkoli prek telefona, v pisni obliki ali preko razdelka Moj račun na spletni strani www.rosebikes.si Naše stranke samodejno prejmejo naš katalog in nadaljnje oglase po pošti. Prejemanje reklamne pošte lahko prekličete prek telefona ali v pisni obliki. Pisne odjave od elektronskih novic in reklamne pošte (katalogi in druge pisne ponudbe) naj bodo naslovljene na: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt ali na bestellung@rosebikes.com. Ali pa pokličite +49 (0) 28 71 / 27 55 55.

   

  Preklic soglasja

  Ob odprtju vašega uporabniškega računa ste najverjetneje podali spodnje soglasje, ki ga lahko kadarkoli prekličete.

  "Želim prejemati informacije o zanimivih ponudbah preko e-pošte. Moj e-poštni naslov ne bo posredovan drugim podjetjem. Kadarkoli lahko prekličem soglasje o uporabi mojega e-poštnega naslova za oglaševalske namene. To lahko storim npr. preko e-pošte na datenschutz@rosebikes.com.


  Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatko

  V kolikor imate vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov, ali želite posredovati informacije, popraviti, blokirati, izbrisati podatke ali preklicati soglasje, se obrnite na našega pooblaščenca za varstvo podatkov: Ms Anke Bösing, ROSE Bikes GmbH, Schersweide 4, 46395 Bocholt, Germany, tel.: 0049 - 2871 - 275555, faks: 0049 - 2871 - 275555,     e-pošt datenschutz@rosebikes.com.

  Pravno obvestilo

  Pogoji poslovanja

   
     naloži zemljevid
  'naloži zemljevid