pokaži izdelke
enomesečna pravica do vračila sestava koles v Nemčiji več kot sto let družinske tradicije
Košarica
  Rose

  Naši testni centri

  Preverite naša kolesa! 


  Testni centri

  Testni center Hochsauerland:

  V sodelovanju s penzionom Bike-Pension Schröder in hotelom Hotel Hochheide vam ponujamo testno floto koles v Willingenu. Več informacij na wandern-und-biken.de in hochheide.com.


  Testni center Oberharz:

  Naš partner Waldhotel Untermühle ponuja testiranje najnovejših modelov koles ROSE. Preizkusite gorska kolesa v 4 gorskokolesarskih parkih in na 1.200 kilometrih urejenih poti. Več informacij na mountainbike-hotel-harz.de.


  Testni center Vaujany:

  V francoksih Alpah se nahaja vasica Vaujany, kjer lahko obiščete gorskokolesarski park, sloviti Megavalanche ali pa se povzpnete na zastrašujoč Alp d’Huez. Vaujany je torej idealna destinacija za preizkus koles ROSE. Več infromacij na vaujany.com.


  Testni center Lake Como:

  Paleto cestnih in gorskih modelov koles lahko testirate tudi v okviru italijanskega centra ROSE Service Center, ki se nahaja ob jezeru Como. Več informacij na sergio@rosebikes.it ali na +393383305116.


  Testni center na Južnem Tirolskem:

  Hotel Tyrol, naš partner, se nahaja v prekrasnem okolju Južne Tirolske, v neposredni bližini mesteca Merano. Ta welness hotel ponuja vse, kar si kolesar lahko želi. Izjemna narava in vrsta gorskih koles Rose je pravi raj za ljubitelje kolesarske rekreacije.

   
     naloži zemljevid
  'naloži zemljevid